Disclaimer

Vastuuvapauslauseke

Vastuuvapauslauseke (“Vastuuvapauslauseke”, “Sopimus”) verkkosivustojen ylläpitäjälle (“Toimittajan verkkosivusto”, “Me”, “Me” tai “Of” me “) ja sinulle (” käyttäjä “” sinä “) tai ‘sinä’). . . Huomaa määritä https://mobilestechy.com    -sivuston ja tuotteiden tai palveluiden yleiset ohjeet ja ehdot (verkkosivustojen tai palvelujen kokonaismäärä )

ohjelmoida

Kaikki tällä sivustolla olevat mielipiteet tai mielipiteet ovat henkilökohtaisia ​​ja kuuluvat vain sivuston ylläpitäjälle, ja jos niitä ei nimenomaisesti mainita, ovat mielipiteitä tai mielipiteitä. henkilö, organisaatio tai organisaatio, jonka omistaja voi osallistua tai olla osallistumatta siihen. Asiantuntijoilla tai fyysisillä kyvyillä. Ei edustajaa. Kommentteja tai arvosteluita ei ole tarkoitettu uskonnon, kansallisuuden, klubin, organisaation, yrityksen tai muun henkilön loukkaamiseen.

Sisältö ja julkaisut

Et voi muokata, tulostaa tai kopioida mitään verkkosivuston osia. Sisällytä mikä tahansa verkkosivuston osa sähköisiin tai muihin julkaisuihin tai muihin verkkosivustoihin muilla verkkosivustoilla ilman verkkosivuston ylläpitäjän nimenomaista lupaa

Voit lähettää palautetta sivuston sisällöstä. Siirtämällä tai välittämällä tietoja annat verkkosivustojen ylläpitäjille pysyvät oikeudet sivuston järjestelmänvalvojille jakaa, näyttää, julkaista, toistaa, käyttää uudelleen ja kopioida tietoja. sisältää. Et voi pukeutua verkkosivustoksi. Et voi julkaista kunnianloukkausa, kunnianloukkausa, säädytöntä, häirintää, yksityisyyden loukkaamista tai laitonta sisältöä. Et voi lähettää sisältöä, joka loukkaa muiden tai organisaatioiden immateriaalioikeuksia. Et voi lähettää sisältöä, joka sisältää tietokoneviruksia tai muuta koodia, jonka tarkoituksena on kiertää, vahingoittaa tai rajoittaa tietokoneohjelmistojen tai laitteistojen toimintaa.

Maksu ja takuu

Verkkosivun ylläpitäjä varmistaa jaettavan tiedon ja sisällön tarkkuuden, luotettavuuden ja eheyden sekä hakee linkit, joihin pääsee sisältösivuston kautta. Tämän sivuston tiedot ovat vain yleisiä tietoja, eikä niitä ole tarkoitettu juridiseen, taloudelliseen, lääketieteelliseen tai muuhun ammatilliseen neuvoon. Pyydä ammatillista apua tarvittaessa. Lisäksi kaikki verkkosivuston ja siihen liittyvien verkkosivustojen tiedot voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä ilmoitusta verkkosivustomme tai palvelumme yhteydessä aina, kun julkaisemme tämän tarkistetun ilmoituksen verkkosivustollamme. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, joka ilmoittaa sinulle, kun olemme siellä. Sivuston käytön jatkaminen muutoksen jälkeen tarkoittaa, että hyväksyt muutoksen.

Hyväksy tämä vastuuvapauslauseke

Olet lukenut tämän viestin ja hyväksyt kaikki ehdot. Vieraillessasi tällä sivustolla hyväksyt tämän lausunnon. Jos et suostu noudattamaan tätä lausuntoa, sinulla ei ole lupaa käyttää verkkosivustoa tai käyttää sitä.

Ottaa yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä ilmoituksesta, ota meihin yhteyttä.