Qualcomm Snapdragon 865 Plus muuttaa älypuhelimen suorituskyvyn jopa 11: ksi

Qualcomm Snapdragon 865 Plus muuttaa älypuhelimen suorituskyvyn jopa 11: ksi

Qualcommin lippulaivapiiri,  Snapdragon 865 , on entistä tehokkaampi. Yhtiö julkisti uuden Snapdragon 865 Plus -tuotteen, jonka tarkoituksena on tarjota suorituskyvyn parannus puhelimille, jotka on julkaistu nyt ja vuoden 2021 alusta.

Qualcomm on tehnyt saman myös edellisen sukupolven siruille. Viime vuonna se lanseerasi Snapdragon 855 Plus -sovelluksen, joka lopulta tuotti laitteita, kuten  Asus ROG Phone 2 , OnePlus 7T, Black Shark 2 Pro ja muut.

Tänä vuonna kirjoissa on jo uusi puhelin, joka tarjoaa uuden piirisarjan. Qualcommin mukaan uusi Asus ROG Phone 3 tarjoaa Snapdragon 865 Plus -sarjan, kun se ilmoitetaan tulevina viikkoina. Paitsi, että myös kannettava tietokone sisältää uuden sirun – Lenovo sanoo, että uudessa Lenovo Legion -mallissa on Qualcomm Snapdragon 865 Plus. Näiden laitteiden lisäksi uusia Snapdragon 865 -laitteita julkaistaan ​​vuoden kolmannella neljänneksellä.

On todennäköistä, että piirisarjan uusi ”Plus” -malli esiintyy uusissa pelipuhelimissa sekä muutamissa muissa kuin peleissä olevissa laitteissa. Esimerkiksi viime vuonna  855 Plus  löydettiin OnePlus 7T: stä – ja odotamme OnePlusin käynnistävän vuoden loppuun mennessä OnePlus 8T, joka saattaa sisältää uuden sirun.

Tekniseltä puolelta Snapdragon 865 Plus on ylikellotettu versio alkuperäisestä Snapdragon 865: stä, minkä seurauksena se ei ehkä ole paras valinta kaikille puhelinvalmistajille, jotka saattavat haluta korostaa akun kestoa raakatehokkuuden suhteen. Kun otetaan huomioon, on todennäköistä, että monissa uusissa lippulaivoissa on edelleen vakiona Snapdragon 865 – ja se ei välttämättä tarkoita, että niissä on viimeisen sukupolven tekniikka.

Suorituskyvyn suhteen uusi piirisarja tarjoaa Kryo 585 -suorittimen, jonka kellonopeus on 3,1 GHz, mikä lisää 10%: n suorituskyvyn parannusta viimeisimmän sukupolven Kryo 585: n kanssa vakiona Snapdragon 865: ssä. On myös Adreno 650 GPU, jonka Qualcomm sanoo toimittavan 10% nopeammin grafiikan renderointia. Ja piirisarja on yhteensopiva Qualcommin FastConnect 6900: n kanssa, joka tukee Wi-Fi 6: ta nopeudella jopa vaikuttava 3,6 Gbps.

Muita ominaisuuksia ovat Snapdragon X55 -modeemi, joka tukee mmWave ja sub-6GHz 5G, sekä Bluetooth 5.2 -tuki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *