Samsung Galaxy Note 20 -julkaisutapahtuma pidetään 5. elokuuta

Samsung Galaxy Note 20 -julkaisutapahtuma pidetään 5. elokuuta

Jälkeen  Muutaman huhuja , Samsung virallisesti vahvistettu päivämäärä ja kellonaika seuraavassa laitteisto tapahtumaan. Samsungin Galaxy Unpacked 2020   -tapahtuma pidetään 5. elokuuta kello 10:00 ET tai klo 7 PT. Tapahtuman odotetaan tapahtuvan siellä, missä Samsung tuo markkinoille seuraavan Note Note -sarjan laitteen, Samsung Galaxy Note 20.

Tietenkin, kuten voidaan odottaa, tapahtuma tapahtuu käytännössä jatkuvan pandemian vuoksi. Aiempien vuosien ajan tapahtumaa on pidetty toimittajien ja harrastajien yleisön edessä.

Ehkä jopa mielenkiintoisempi kuin Galaxy Note 20: n lanseeraus on se, että Samsungin odotetaan myös julkaisevan uuden taitettavan puhelimen. Laite on jatkoa alkuperäiselle Samsung Galaxy Fold -levylle, ja sen huhutaan olevan nimeltään  Samsung Galaxy Z Fold 2 . Puhelimen odotetaan sisältävän suuremman ulkoisen näytön ja reikäreikä-aukon kameroille laitteen sisäpuolella. Tulee todennäköisesti myös spec-törmäys ja kameran päivitys.

Ei ole kerrottavaa, mitä muuta Samsung aikoo käynnistää tapahtumassa. On todennäköistä, että se keskustelee älykkään kodin ponnisteluistaan, ja se voi mainita älykkäät puhujansa. Erityisesti Samsung ilmoitti Samsung Galaxy Home -kaiuttimista vuonna 2018, mutta sen ei ole vielä julkistettu kaiutinta yleisölle.

Useita huhuja on tullut esiin Galaxy Note 20: n suhteen. Erityisesti  laitteen kuvat äskettäin vuotavat , mikä osoittaa, että vaikka se tarjoaa mallin, joka on samanlainen kuin edellisen sukupolven Galaxy Note 10, se tarjoaa suorakaiteen muotoisen kameran kohouman, kuten Galaxy S20 -sarja. sekä muutama uusi väri.

Kotelon alla laitteen odotetaan tarjoavan Qualcomm Snapdragon 865 -prosessorin, vähintään 8 Gt RAM-muistia ja vähintään 128 Gt tallennustilaa. Yhtiö voi myös julkaista Galaxy Note 20 Plus tai Note 20 Ultra, joiden näyttökoko on suurempi 6,9-tuumainen verrattuna 6,7-tuumaiseen näyttöön, jota standardilaitteen odotetaan tarjoavan.

Samsung julkaisi tilaisuuden tapahtumaan, vaikka se onkin melko salaperäinen. Videossa näkyy kuparinvärinen pisara putoamassa ja roiskumassa – ja se saattaa viitata yhteen Galaxy Note 20: n uusista väreistä.

Samsung on jo paljastanut kuparinvärin lehdistössä, joten se ei ole valtava yllätys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *