Samsung Galaxy S20 arvostelu

Samsung Galaxy S20 arvostelu

Samsung Galaxy S20 arvostelu

Samsungin uusi Galaxy S20 -lippulaivapuhelinvalikoima on vankka harppaus edeltäneen S10: n edeltä. Heillä on telttapiste-ominaisuudet, joita asiakkaat etsivät päivitettäessä tai vaihdettaessa toiseen merkkiin – näyttö, kamera, akku, suorituskyky ja 5G.

Mallinumero ei ole noussut yhdelläkään: Samsung ohitti 11: stä 19: ään – joten he ovat meille velkaa valtavan päivityksen.

Ja juuri sen meillä on.

Lisäksi en usko, että Samsung olisi liian kiinnostunut julkaisemaan nimikkeellä 11 varustetun puhelimen alle kuusi kuukautta sen jälkeen, kun iPhone 11 tuli markkinoille.

S20: lla (6,2 tuuman näyttö), S20 Pluslla (6,7 tuumaa) ja S20 Ultralla (6,9 tuumaa) on kaikki sama perusmuoto ja muoto, koska erilaiset näytökoot on suunniteltu eri asiakkaille.

Kaikki eivät halua massiivista puhelinta, minkä vuoksi käyttäjillä on mahdollisuus valita nämä kolme kokoa.

Meille se oli mennä isoksi tai mennä kotiin, joten olimme S20 Ultra koko ajan – ja sitä olemme käyttäneet pari viikkoa ja mihin tämä arvostelu keskittyy.

Mutta jopa 6,9 tuuman S20 Ultra -laitetta oli silti helppo pitää ja käyttää yhdellä kädellä.

SUUNNITTELU
Samsung Galaxy S20 -mallissa on ollut pieni nipistys S10: n suhteen suurimpien muutosten kanssa Infinity O AMOLED -näytössä – siinä on nyt pienempi reikä etukameraan.

Näytössä on myös vähemmän pudotusta reunasta, joten käyrä ei ole yhtä selvä, mutta saat silti reunattoman ilmeen käytännössä havaitsemattomilla kehyksillä.

Toinen huomattavin muutos on puhelimen takana, vasemmassa yläkulmassa on suurempi kameraryhmä.

S20 Ultralla on suurin linssiklusteri – ja hyvästä syystä, koska siinä on kolme linssiä ja periskooppityyppinen linssi, joka tarjoaa jopa 10x optisen zoomin. Lisätietoja kameroista myöhemmin.

Mutta siellä on pieni haittapuoli, kun kameraryhmä ulkonee huomattavasti – puhumme kaksi tai kolme millimetriä takapaneelista.

Mutta kaiken kaikkiaan, Samsung S20 näyttää tyylikkäältä ja nykyaikaiselta missä tahansa näytön koosta.

NÄYTTÖ

Infinity O AMOLED -näyttö näyttää odotetusti erittäin terävältä ja erittäin kirkkaalta ja värikkäältä. Ei mitään uutta siellä.

Mutta uutta on 120 Hz: n virkistystaajuus, joka voidaan aktivoida asetuksissa.

Tämän ansiosta animaatioihin ja videoiden vieritykseen ja katseluun lisätään jonkin verran sujuvuutta.

Vierittämisessä on vähemmän päätöksentekoa ja kun katsot nopeatempoista toimintaa, kuten urheilua näytöllä, huomaat parannuksen.

Haittapuoli johtuu siitä, että näytön on päivitettävä kaksi kertaa niin paljon (tavallinen päivitysväli on 60H), se verottaa akkua hieman enemmän.

Se ei vaikuta voimakkaasti laitteen erinomaiseen akunkestoon, mutta huomaat pienen eron.

ESITYS

S20 on voimanpesä, jossa on 7 nm 64-bittinen Octa-core-prosessori, jossa 12 Gt: n RAM-muisti S20: lla ja S20 Plus: lla ja jopa mahtava 16 Gt: n RAM-muisti S20 Ultrassa – se on kannettavan tietokoneen RAM-muisti, joten sinun pitäisi saada hyvä käsitys laite.

Olit sitten töissä tai pelaamassa, S20 tarjoaa erinomaisen monipuolisen suorituskyvyn.

KAMERA

Epäilemättä tämä on Samsung Galaxy S20: n standout-ominaisuus. Tämä on tärkein myyntikohta. Ja hyvästä syystä – se on uskomatonta.

S20: lla on kolminkertainen kamerajärjestelmä, joka koostuu 64 megapikselin teleobjektiivista, 12 megapikselin ultralaajasta ja 12 megapikselin laajakulmakamerasta

S20 Plus -mallissa on nelinlinssijärjestelmä, jolla on samat linssit, mutta se lisää DepthVision-objektiivin.

Mutta juuri S20 Ultra on todella siirtänyt maalipisteitä.

Mukana on uskomaton 108 megapikselin laajakulmakamera, 48 megapikselin puhelinkuvakamera ja 12 megapikselin ultralaajakamera yhdessä DepthVision-objektiivin kanssa.

Kameroissa on uusi Space Zoom -ominaisuus, joka käyttää S20: n ja S20 Plus: n sisäänrakennettua 3x-optista zoomia ja yhdistää kameran jopa 30x: n superresoluutio zoomiin, joka saa AI: n.

Mutta se menee aivan uudelle tasolle S20 Ultra: lla, joka tarjoaa merkittävän 10-kertaisen optisen zoomin uuden periskooppilinssijärjestelmän mukana toimittamisen ansiosta, mutta Space Zoom -suunnassa jopa leuan pudottavan 100x-zoomin ansiosta.

Arvostelumme mukaan 100x-zoomin käyttäminen oli kuin juhlatila kaikille, joille osoitimme sitä.

Olin lounaalla oopperabaarissa näköalalla Sydney Harbour Bridgelle ja vain nauraen sanoin ystävilleni, että voisin lähentää kaarin päällä olevia sillan kiipeilijöitä.

He eivät uskoneet minua, mutta kun osoitin heille zoomattua kuvaa, joka osoitti kunkin kiipeilijän siluetin sillan päällä, he hämmästyivät.

Aluksi käytin 100-kertaista zoomia vain nauramiseen nähdäkseni, kuinka pitkälle voin työntää sitä, kuten tämän arvostelukuvista näet.

Mutta pienemmissä zoomauksissa – jopa 50x: ssä – kuvat ovat silti yllättävän teräviä.

100x zoom -kuvat ovat kohtuullisen laatua, mutta kameran kykyjen rajoissa.

On hyvä tietää, että sinulla on tällainen voima taskussa, mutta et käytä sitä koko ajan – ellet halua tehdä vaikutusta ystäviisi.

Päivitettyä kamerajärjestelmää on parannettu kaikkialla, ja se tarjoaa upeita kuvia.

Lounaallani Opera Bar -baarissa – otin kaikki valokuvat ja selfiet ja jaoin ne muille, joiden kanssa olin, joille kaikilla paitsi yhdellä oli iPhonet ja jokainen ihminen kommentoi kuinka värikkäitä ja terävät kuvat olivat.

S20 pystyy käsittelemään helposti myös yökuvia ja pimeää ympäristöä ja yllättää sillä, kuinka paljon valoa se löytää kuvan.

Mutta luultavasti kameran suosikkiominaisuuksemme on Single Take – joka voi kuvata videoita ja valokuvia jokaiselta objektiivilta samaan aikaan.

Joten jos et voi päättää videon vai kuvan ottamisesta, Single Take -sovelluksella voit tehdä kaiken.

Kun painat laukaisinta, se kuvaa 10 sekunnin videota sekä kuvia jokaisesta kameran objektiivista ja antaa sinulle 10 vaihtoehtoa, kuten tavallisen videon, nopeutetun videon, bumerangin videon sekä useita kuvia mukaan lukien yksikuva ja muut suodattimilla.

Tämä ratkaisee paljon käyttäjien ongelmia, etenkin kun he yrittävät kaapata arvokkaita hetkiä, kuten lapsi puhaltaa kynttilöitä syntymäpäiväkakun päälle tai pisteyttää voitetun tavoitteen jalkapallo-ottelussaan.

Single Take varmistaa, että et menetä mitään.

Galaxy S20: lla on myös vahva videopeli. Se voi kuvata 8K: n videota – joka on neljä kertaa 4K: n tarkkuus – puhelimella.

Tällainen resoluutio on mahtava, jos sinulla on myös Samsung 8K -televisio – voisit katsoa videota sen alkuperäisessä resoluutiossa.

Mutta vaikka et omista 8K-televisiota, voit käyttää 8K-videota tarttuaksesi 33 megapikselin still-kuviin.

Tämä on toinen tapa Single Take -sovelluksen päällä, jotta et menetä hetkeäsi.

Kaiken kaikkiaan S20 Ultra -kamerajärjestelmä on vertaansa vailla – markkinoilla ei ole parempia älypuhelinkameroita.

5G

S20 Ultra on saatavana vain 5G -laitteena, kun taas S20- ja S20 Plus -malleissa on sekä 4G- että 5G-variantit, vaikka telcos tarjoavat 5G-version 4G-hintaan.

Tällä hetkellä 5G: n omistusoikeus ei ole massiivinen pelinvaihtaja – verkko on edelleen käyttöönoton alkuvaiheissa.

Meillä oli puhelimessa Telstra 5G-SIM-kortti ja voimme muistaa vain 5G-vastaanoton näkemisen kahdesti – molemmat kertaa Sydney CBD: ssä.

Valitsin silti 5G-version, koska se varmistaa ostoksesi tulevaisuudessa.

Lisäksi 5G: n nopeus auttaa sinua lataamaan ne 8K-videot, joita voit ampua.

AKKU

Samsung on naulannut sen akun suorituskyvyn suhteen. S20 Ultralla on massiivinen 5000 mAh: n akku – se on valtava varaus näytön virran lisäämiseen, 120 Hz: n päivitystaajuus, jos valitset sen, kamera ja kaikki korkealaatuiset pelit, joita voit pelata, ja kaikki sisältö, jota voit suoratoistaa, kun sinulla on 5G nopeudet sormenpäälläsi.

Tarkasteltavaksi puhelinta on käytetty kaksi päivää täydellä latauksella, ja se käytti S20 Ultraa päivittäisenä kuljettajana.

Ja vaikka meillä oli 120 Hz: n päivitystaajuus, vaikutus akkuun oli huomattava, mutta siinä ei ollut suurta eroa.

MITÄ emme halua

S20-mallissa ei ole paljon mitä emme pidä.

Samsung Pay -sovelluksen käyttäminen ei joskus toiminut, kun napautimme laitetta terminaaliin. Joskus minun piti saada todellinen luottokorttini lompakostani maksamaan.

Näin ei tapahdu Apple Pay -palvelun kanssa – se toimi aina.

Olemme jo maininneet suuren takaosan laitteen takana kameraryhmää varten.

Se on melko voimakas – niin paljon, että laite ei voi levätä tasaisesti pinnalla.

Mukana toimitetun silikonikannen kanssa kamera on samalla tasolla kannen ulkopinnan kanssa.

On myös muita automaattisen tarkennuksen arvioijien ilmoittamia ongelmia.

Emme kokeneet sitä, mutta Samsung sanoo, että ongelmaan puututaan, jos se on olemassa, ohjelmistopäivityksen avulla.

tuomio

Samsung Galaxy S20 on kotikäynti. Laite ei ole toimittanut pahojen tietojen ja todellisen lippulaivakokemuksen lisäksi myös älykkäitä ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Se on kaikkein pyöristetyin, hyvin suunniteltu ja ominaisuuksiin pakattu älypuhelin, jonka voit ostaa nyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *