Sony pitää sinut viileänä liikkeellä kannettavan ilmastointilaitteen avulla

Sony pitää sinut viileänä liikkeellä kannettavan ilmastointilaitteen avulla

Sony on julkaissut puettavan ilmastointilaitteen  pitämään sinut viileänä kesällä .

Se oli noin  vuosi sitten,  kun kuulimme ensimmäisen kerran, että yritys kehittää Reon Pocket -nimistä gadgetia.

Pienennettävä laite mahtuu erityisen valmistetun alusasun takana olevan taskun sisään ja toimii Peltier-elementillä, jota yleensä löytyy autoista ja viininjäähdyttimistä. Se yhdistetään Android- ja iOS-älypuhelinsovelluksiin, joiden avulla voit säätää lämpötilaa muutamalla nopealla kosketuksella.

Erityisen kuumana päivänä se voi olla juuri sitä mitä tarvitset estääksesi kehosi sulamisen, kun olet ulkona. Vain 90 minuutin akulla ne ruma hiketapaukset voivat kuitenkin alkaa kasvaa, jos oleskelet liian kauan.

Ja se ei myöskään pidä kasvojasi viileinä, joten joudut silti manuaalisesti läpäisemään kädet turhaan toivossa luoda tuulta, jotta estäisit itsesi siirtymästä, jos lämpötilat alkavat nousta.

Plussapuolella voit käyttää sitä myös talvella, koska Reon Pocket pystyy myös tuottamaan lämpöä.

Tällä hetkellä gadget myy vain Japanissa, ja se maksaa 13 000 jeniä (noin 120 dollaria), kun taas erityisesti valmistettu aluspaita maksaa 1800 jeniä (noin 17 dollaria). Tuotteita on saatavana useista verkkokaupoista, mukaan lukien  Sonyn japanilainen myymälä . Digital Trends on tavoittanut Sonyn kysyäkseen, aikooko se tehdä siitä globaalin tuotteen, ja päivitämme tämän artikkelin, kun kuulemme takaisin.

Pienikokoinen ilmastointilaite on yksi kasvavasta määrästä tuotteita, jotka ilmestyvät  Sonyn vuonna 2015 käynnistämään joukkorahoitusympäristöön First Flight . Aloitteen avulla Sonyn työntekijät voivat työskennellä jokseenkin quirkier-laitteiden – kuten Reon Pocket – kanssa mielenkiintoisimpien kanssa. yrityksen joukkorahoitussivustolla, jolla kiinnostuneet asiakkaat voivat tukea sitä jatkokehitykseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *